fbpx

  • Slideshow01
  • Veluwe Ijssel
  • Noord Veluwe
  • De Vallei
  • Achterhoek
  • Rivierenland
  • Regio Nijmegen
  • Regio Arnhem
  • Slideshow01

Gelderse Omgevingsdiensten

Met zeven Gelderse Omgevingsdiensten bundelen we onze krachten. In opdracht van gemeenten en provincie werken we samen aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. 

Wat doen we samen? Ons samenwerkingsverband noemen we het Gelders Stelsel. Daarbinnen zijn we onlosmakelijk verbonden. Met onze onderlinge afspraken garanderen we een robuuste taakuitvoering. Dat wil zeggen dat we ons houden aan de kwaliteitscriteria en dat we werken voor en dicht bij gemeenten en provincie.

Wat doet een omgevingsdienst? Bij elke omgevingsdienst werken we elke dag aan een veilige, duurzame en gezonde leefomgeving. Allemaal hebben we lokale wortels, in de provincie Gelderland. In opdracht van gemeenten en provincie zorgen we voor vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH) op het gebied van milieu. Sommige omgevingsdiensten voeren nog extra taken uit, zoals bouw- en woningtoezicht of advisering over energie en natuur.

Wie zijn wij? Als je bij ons werkt, zet je je in voor de samenleving. Met ons werk maken we het verschil voor burgers en bedrijven, doordat we deskundig zijn en de beste willen zijn in ons vakgebied. We denken in mogelijkheden en kansen en geven creativiteit alle ruimte. Dat moet ook wel, want onze omgeving verandert voortdurend. Nieuwe wetgeving en wisselende prioriteiten en thema’s vragen van alle omgevingsdiensten een scherpe blik, soepele flexibiliteit en een krachtige samenwerking. Ons gezamenlijke motto is dan ook: een krachtige samenwerking in een wereld die verandert.

Hoe werken wij? Bij de Gelderse Omgevingsdiensten vind je een professioneel en uitdagend werkklimaat. We werken voortdurend aan vernieuwing door onze blik naar buiten te richten. Binnen de organisatie nemen we onze werkprocessen steeds onder de loep, zodat we nog efficiënter werken en effectiever handelen.

Binnen ons netwerk van omgevingsdiensten vind je vakinhoudelijke samenwerking en extra loopbaanmogelijkheden. We bieden interessante jobs, prima secundaire arbeidsvoorwaarden plus een goed salaris.

Hoe ondersteunen we jouw ontwikkeling? Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling ondersteunen we graag met studiefaciliteiten, persoonlijke coaching en loopbaanbegeleiding. Door ons te richten op leren en ontwikkelen, blijven we als organisatie dynamisch en wendbaar.

Wie ben jij? Als professional in VTH- en andere taken neem je verantwoordelijkheid voor je werk. Kansen om je te ontwikkelen pak je met beide handen aan, want professioneel en persoonlijk wil je blijven groeien. Je toont initiatief en brengt je ideeën in. Je maakt namelijk graag het verschil. In het afwisselende speelveld dat je werk je biedt, werk je zelfstandig en ga je uitdagingen aan. Je trekt graag op met je collega’s, professionals net als jij. Met elkaar zorgen jullie voor een prettige sfeer, zodat je plezier hebt in je werk.