fbpx
  • Slideshow01
  • De Vallei

De Vallei

Omgevingsdienst De Vallei (OddV) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieu- en bouwwetgeving. Ook houden we ons bezig met de duurzame omgevingskwaliteit. Daarnaast adviseren we over externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Met zo’n 140 collega’s zorgen we voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures. OddV is verantwoordelijk voor de coördinatie tussen de Gelderse Omgevingsdiensten. Verder ontwikkelt OddV voor alle Gelderse omgevingsdiensten een gezamenlijke systematiek voor kwaliteitsverbetering, monitort de kwaliteitsdoelen en voert klanttevredenheidsonderzoeken uit.
“Bij OddV werken we volgens de principes van het ‘Valleiwerken’. Als professionals zijn we inhoudelijk gedreven en staan we voor kwaliteit en concrete resultaten. En daar zijn we best trots op. Voor onze klanten zijn we aanspreekbaar en benaderbaar, want verbinding met onze omgeving vinden we belangrijk.”
Vacature adviseur Bedrijfsvoering

Vacature adviseur Bedrijfsvoering

Omgevingsdienst De Vallei

In de rol van adviseur beleid en bedrijfsvoering ben je een ondersteuning voor het Management Team op het brede gebied van beleids- en bedrijfsvoeringsvraagstukken. Zowel binnen OddV als erbuiten werk je nauw samen en onderhoud je contacten met verschillende disciplines.

 36 uur per week | Standplaats is wisselend in Ede, Barneveld en Nijkerk

lees meer

Vacature Toezichthouder Bouw

Vacature Toezichthouder Bouw

Omgevingsdienst de Vallei (OddV) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Met 140 medewerkers zorgen we voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures. Ter versterking van het team Toezicht & Handhaving zoekt OddV een toezichthouder Bouw.

 32 – 36 uur per week | Standplaats Ede

lees meer