fbpx
  • Slideshow01
  • De Vallei

De Vallei

Omgevingsdienst De Vallei (OddV) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieu- en bouwwetgeving. Ook houden we ons bezig met de duurzame omgevingskwaliteit. Daarnaast adviseren we over externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Met zo’n 140 collega’s zorgen we voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures.

OddV is verantwoordelijk voor de coördinatie tussen de Gelderse Omgevingsdiensten. Verder ontwikkelt OddV voor alle Gelderse omgevingsdiensten een gezamenlijke systematiek voor kwaliteitsverbetering, monitort de kwaliteitsdoelen en voert klanttevredenheidsonderzoeken uit.

“Bij OddV werken we volgens de principes van het ‘Valleiwerken’. Als professionals zijn we inhoudelijk gedreven en staan we voor kwaliteit en concrete resultaten. En daar zijn we best trots op. Voor onze klanten zijn we aanspreekbaar en benaderbaar, want verbinding met onze omgeving vinden we belangrijk.”

Vacature casemanager Milieu industrieel

Vacature casemanager Milieu industrieel

Omgevingsdienst de Vallei

Zoek jij een uitdaging waarbij je jouw expertise op het gebied van milieu in relatie tot vergunningverlening kunt inzetten of wil je daarvoor de benodigde kennis en ervaring gaan opbouwen? OddV biedt jou de mogelijkheid om vanuit jouw expertise mee te denken en mee te bouwen aan een schone, veilige en duurzame leefomgeving in de regio.

 32 – 36 uur per week | Standplaats Ede en/of Barneveld

lees meer