fbpx
  • Slideshow01
  • De Vallei

De Vallei

Omgevingsdienst De Vallei (OddV) is een samenwerkingsverband van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel en Wageningen en de provincie Gelderland. We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van de milieu- en bouwwetgeving. Ook houden we ons bezig met de duurzame omgevingskwaliteit. Daarnaast adviseren we over externe en constructieve veiligheid, luchtkwaliteit, geluidsbelasting en duurzaamheid. Met zo’n 140 collega’s zorgen we voor een betere dienstverlening aan bedrijven en inwoners, minder administratieve lasten en kortere procedures.

OddV is verantwoordelijk voor de coördinatie tussen de Gelderse Omgevingsdiensten. Verder ontwikkelt OddV voor alle Gelderse omgevingsdiensten een gezamenlijke systematiek voor kwaliteitsverbetering, monitort de kwaliteitsdoelen en voert klanttevredenheidsonderzoeken uit.

“Bij OddV werken we volgens de principes van het ‘Valleiwerken’. Als professionals zijn we inhoudelijk gedreven en staan we voor kwaliteit en concrete resultaten. En daar zijn we best trots op. Voor onze klanten zijn we aanspreekbaar en benaderbaar, want verbinding met onze omgeving vinden we belangrijk.”

Stagevacature gedragsverandering

Stagevacature gedragsverandering

Wil jij bijdragen aan een duurzame leefomgeving en zoek jij een stage waarin je én veel leert én veel doet? En durf je ons te vertellen hoe wij het beter kunnen doen? Of gewoon leuker? Dan hebben wij een prachtige kans voor je!

Standplaats Ede, Barneveld en Nijkerk | Solliciteer vóór 1 februari

lees meer

Vacature junior projectmedewerker

Vacature junior projectmedewerker

Wil jij bijdragen aan een duurzame leefomgeving en heb je affiniteit met projectmatig werken en wil je hierin verder groeien?

32 – 36 uur per week | Standplaats Ede, Barneveld en Nijkerk

lees meer

Vacature toezichthouder Bouw in opleiding

Vacature toezichthouder Bouw in opleiding

Heb je affiniteit met de bouw en wil je het vak leren of hierin verder groeien? Of je nu begin twintig bent of al in de vijftig, deze functie is voor meerdere leeftijden geschikt. Je wordt niet gelijk belast met alle taken, maar met deeltaken, om zo te kunnen groeien in de functie. 

32 – 36 uur per week | Standplaats Barneveld

lees meer

Vacature casemanager Groen

Vacature casemanager Groen

Heb jij oog voor de groene omgeving? Word dan onze nieuwe casemanager Groen bij team Vergunningverlening!

32 – 36 uur per week | standplaats Ede | reageer vóór maandag 24 januari 2022

lees meer

Vacature toezichthouder Bouw

Vacature toezichthouder Bouw

Ter versterking van het team Toezicht & Handhaving zoekt OddV een toezichthouder Bouw

32 – 36 uur per week | Standplaats Barneveld

Heb je affiniteit met de bouw en wil je het vak leren of hierin verder groeien? De ongeveer 35 inspecteurs van het team zijn verdeeld over de onderdelen milieutoezicht en bouwtoezicht. Voor dit team zoeken we een toezichthouder Bouw voor zowel controle van de vergunde bouw als toezicht op illegale bouw en strijdig gebruik. De nadruk ligt op controle vergunde bouw. Je krijgt een ‘eigen’ rayon onder je hoede.

Op deze afdeling krijg je veel vrijheid in de uitvoer van het werk. Je komt daarbij te werken in een dynamisch team met een goede werksfeer waar veel gelachen wordt. Collega’s vinden het leuk om elkaar te helpen en nieuwe collega’s het vak te leren.

lees meer