fbpx
  • Slideshow01
  • Regio Arnhem

Regio Arnhem

Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) is een samenwerkingsverband van tien gemeenten en de provincie Gelderland. De tien gemeenten zijn Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar . We werken nauw samen op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. Ook geven we specialistisch advies over de milieuwetgeving. ODRA voert verder taken uit op het gebied van bouw: bouw- en monumentenvergunningen, vrijstellingen op bestemmingsplannen, leegstandsvergunningen, energie, asbest en ondermijning. Met zo’n 150 collega’s bouwen we dagelijks aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Dat doen we voor inwoners en bedrijven in ons werkgebied. 

ODRA voert ook voor de andere Gelderse Omgevingsdiensten werkzaamheden uit, bijvoorbeeld op het gebied van complexe handhaving en milieumetingen.

” ODRA biedt je een dynamische en lerende werkomgeving. Vakmanschap, autonomie en ondernemerschap vinden we belangrijk in de uitvoering van ons werk.”

ODRA Geen Vacatures