fbpx

 • Slideshow01

Vacature casemanager Groen

Heb jij oog voor de groene omgeving? Word dan onze nieuwe casemanager Groen bij team Vergunningverlening!

32 – 36 uur per week | standplaats Ede | reageer vóór maandag 24 januari 2022

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor een kwalitatief goede en tijdige afhandeling van aanvragen voor kapvergunning en inritvergunning binnen de geldende regelgeving. Daarnaast word je ingezet voor het afhandelen van lichte bouwaanvragen, zoals voor een dakkapel. Je zult dus een combinatie gaan maken tussen werken met de groene omgeving en met de bebouwde omgeving. Je hebt daarbij regelmatig overleg met collega’s, zoals andere casemanagers, juridisch adviseurs en ecologen. Ook heb je regelmatig contact met inwoners die vragen hebben over kapprocedures.


Wie zoeken wij?

Je hebt…

 • affiniteit met groen
 • minimaal mbo-werk- en -denkniveau (een relevante opleidingsrichting zoals bos- en natuurbeheer is een pre)
 • kennis van bomen en boomsoorten
 • uitstekende communicatieve vaardigheden

Je bent…

 • een klantgerichte en sociale teamspeler
 • in staat om belangentegenstellingen af te wegen en te overbruggen
 • omgevingsbewust en besluitvaardig


Wie zijn wij?

De afdeling waar je komt te werken bestaat uit ongeveer 45 collega’s. Deze zijn verdeeld over de disciplines Milieu, Bouw en Specialisten. Zij werken vanaf drie locaties: Barneveld, Ede en Nijkerk. Jij komt te werken in Ede. Op deze afdeling kom je te werken in een dynamisch waar veel ruimte is om met elkaar te sparren. Collega’s vinden het leuk om elkaar te helpen en nieuwe collega’s het vak te leren.


Wat bieden wij jou?

Je krijgt een uitdagende functie in een moderne organisatie die volop in beweging blijft. Binnen het team Vergunningverlening wordt er nauw samengewerkt in een enthousiast en collegiaal team. Daarbij krijg je veel vrijheid en regelruimte: we werken naar de bedoeling in plaats van uitsluitend naar de letter van de wet.

Daarnaast bieden we jou…

 • een functie van 32 of 36 uur per week
 • een arbeidscontract voor een jaar, met uitzicht op een contract voor onbetaalde tijd
 • een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, volgens functieschaal 8 van de cao SGO (maximaal € 3.591,- bruto per maand op fulltime basis)
 • een Individueel Keuzebudget (IKB): 17,05% van je brutosalaris, dat je per maand opbouwt en kunt inzetten voor doelen die passen bij je levensfase en persoonlijke wensen
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken
 • een persoonlijk ontwikkeltraject met aanvullende opleidingen en intensieve en persoonlijke begeleiding


Waar kom je te werken?

Omgevingsdienst de Vallei (OddV) zorgt voor een veilige, gezonde en duurzame omgeving waarin mensen goed kunnen wonen, werken, leven en recreëren. Dit doen we in opdracht van de gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Wageningen en de provincie Gelderland. We voeren vergunning-, toezicht- en handhavingstaken uit op het gebied van milieu en bouwen en werken aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving. Dit doen we efficiënt, professioneel en tegen zo laag mogelijke kosten.

Bij OddV werken 140 medewerkers. Samen werken alle collega’s aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen. Iedere professional draagt hieraan bij vanuit zijn eigen vakgebied. Als je bij OddV werkt, werk je in een dynamische omgeving met een professioneel en deskundig werkklimaat, met uitdagende opdrachten, uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontplooiingskansen. Klantgericht, krachtig, kwaliteit en kostenbewust zijn belangrijke kernwaarden. Binnen de organisatie werken we voortdurend aan innovatie met optimaal ingerichte werkprocessen. Persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid krijgen alle aandacht dus er is volop ruimte voor ontwikkeling en groei.


Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Guldemond, teammanager Vergunningverlening, via 088 – 116 98 70.

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Margriet van Eekeren, hr-consulent, via 088 – 116 98 42.

Meer weten?

Hoe solliciteer je?

Enthousiast? Stuur je sollicitatiebrief met cv vóór maandag 24 januari 2022 naar Werken in Gelderland.

De sollicitatiegesprekken vinden, ook in coronatijd, zo veel mogelijk plaats op kantoor. Uiteraard houden we ons hierbij aan alle overheidsmaatregelen, zoals het houden van 1,5 meter afstand.

Solliciteer direct