fbpx

  • Slideshow01

Vacature vergunningverlener Agrarisch

Omgevingsdienst Achterhoek

Heb jij een sterk analytisch vermogen en vind je het heerlijk om diep in de materie te duiken? Beschik jij daarnaast ook over de capaciteiten om een deel beleidsadvisering op je te nemen? Dan zoeken we jou, een liefhebber van het agrarische leven met hart voor de omgeving!

Uren in overleg | De vacature blijft openstaan tot de vacature is ingevuld

Als aanvulling op ons leuke, gedreven team zijn wij op zoek naar een vergunningverlener milieu in het agrarisch vakgebied. Een vergunningverlener die de vergunningaanvrager begrijpt. Die met inlevingsvermogen richting de aanvrager en zijn omgeving een begrijpelijke en uitlegbare vergunning kan verlenen. Juridische kennis en sterke communicatieve vaardigheid in woord en geschrift zijn dus noodzakelijk.

Wat je gaat doen

In deze functie zoeken wij een vergunningverlener die samen met anderen een voortrekkersrol op zich neemt binnen het team. Je neemt deel in landelijke netwerken en houdt de organisatie scherp op de actualiteiten. Ontwikkelingen binnen jouw vakgebied volg je op de voet. Je vertaalt deze binnen de organisatie in kaders, richtlijnen en uitvoeringsplannen. Je adviseert over beleidskeuzes en helpt deze op meerdere en complexe terreinen te ontwikkelen. Zo help je ODA een stap verder!

Wat je kunt en kent

Je hebt…

  • hbo-werk- en -denkniveau
  • affiniteit met milieu, en in het bijzonder de agrarische sector
  • kennis van milieu- wet- en -regelgeving
  • ervaring in een vergelijkbare functie (pre)
  • juridische kennis en sterke communicatieve vaardigheid in woord en geschrift 

Wat we je bieden

Een tijdelijke functie als Vergunningverlener A (HR21 Medewerker Beleidsuitvoering I) met uitzicht op een vaste aanstelling. Een goed salaris, dat recht doet aan jouw kennis en ervaring, volgens functieschaal 10 van de cao SGO. Het salaris wordt aangevuld met een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je brutosalaris. Je kunt je werktijden grotendeels zelf bepalen en krijgt alle ICT-mogelijkheden om ook vanuit huis te werken. Je wordt aangesloten bij het ABP-pensioenfonds en kunt gebruik maken van de collectieve (zorg)verzekeringen.

Heb je vragen?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Chantal Stapelbroek, via 06 – 23 06 06 36.

Meer weten over ODA?

Zo solliciteer je

Stuur je motivatiebrief en cv naar Werken in Gelderland. De vacature blijft openstaan tot de vacature is ingevuld.

Solliciteer direct