fbpx
  • Slideshow01
  • Veluwe Ijssel

Veluwe IJssel

Omgevingsdienst Veluwe IJssel (OVIJ) is een samenwerkingsverband van gemeenten Apeldoorn, Brummen, Epe en Voorst en de provincie Gelderland. De gemeenten en provincie zijn onze opdrachtgever. Namens hen, onze partners, voeren we taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving van milieuwetgeving. Ook is OVIJ hun adviespartner voor lokale milieuvraagstukken. Met zo’n 80 collega’s bouwen we dagelijks aan een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving voor inwoners en bedrijven in ons werkgebied.

OVIJ voert namens de Gelderse Omgevingsdiensten de Portaal-, kennis- en communicatiefunctie uit. Voor externe relaties vormt Portaal de toegang tot de Gelderse Omgevingsdiensten. Ook fungeren we als kennismakelaar en voeren we communicatietaken uit voor alle Gelderse Omgevingsdiensten. 

” OVIJ is een jonge, krachtige en innovatieve organisatie. We staan midden in de samenleving. Door de korte lijnen met onze klanten en partners behouden we samen oog voor kwaliteit en ontwikkeling. Met onze kennis en kunde maken we graag het verschil in de fysieke leefomgeving.”

OVIJ geen vacatures